söndermarken.

höst.

det är tamigfan den bästa årstiden, allt är så vackert och jag mår så bra. jag mår ofta bra på hösten.
det känns bra. att sitta inne o dricka te och lyssna på en hel skiva, från början till slut utan att sätta på teven eller gå två varv runt huset, dubbelkolla facebook eller ens ha datorn igång och kolla på gamla the ark-itervjuer på youtube. (något jag dock rekomenderar)

och det fina med det r att i vanliga fall bara tänker jag på att ta mig tid till sånt, men på hösten, tar jag mig tiden.
idag är det muse som är bandet i stereon, inte så höstigt, men sjukt bra!

ska ta mig till arbetsförmedlingen om en stund hade jag tänkt innan pappa kommer o kör mg och syster till hultsfred, hon ska byta lägenhet nämligen och ha övernattning i hennes version av 'stallet'. sjukt nice!
jag ska va där och vara 'vuxen' hur läskigt är inte det? äldst på stället!


men nu skickar jag ut dig som läser detta i naturen, ladda iPoden med lars winnerbäck och gå en sväng!

nedan, en sjukt bra låt att filosofera till:
http://www.youtube.com/watch?v=lbw5UykuVL4

lev väl!

basecamp.

att vara tillbaka.

det där med att komma tillbaka till basecamp är ju inte riktigt min grej som folk som känner mig vet.
igår bestämde jag vart det bär nästa gång (förutom nyår i Berlin)

halmstad.

jag ska bli filmvetare i halmstad. vad sa ni nu va?

jag kan verkligen se mig själv som filmvetare, diskuterade det med lektor larsson en gång för längesedan
och kom fram till att världen behöver folk som kan media, inte nödvändigtvis jobbar med det, men kan det. ni vet, källkritik, ifrågasätt! det jag gör bäst, (även det enda jag lärda mig på högstadiet) men det tror jag kan bli bra...sen ska jag bo i min lägenhet som kommer se ut som en blandning av en 1760-talsbordell och boston tea party-studion. hell to the yeah!

shit vad jag gillar att blogga!


och angående irland. min slutsats är att familjen överreagerade för att det där med inneboende au pair inte riktigt lev som dom hade tänkt sig, karen hade redan förvarnat mig att jag nog skulle få pka em inm en månad med orden "vi får väl utvärdera om en månad och se hur det funkar då" och jag är inte upprörd längre. nu vet jag ju vart jag ska nästa gång.

halmstad.


kram så länge!


dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=C8fIVTH0TiM

viktigt.

http://www.nomorelullabies.org/

fina människor säger viktiga saker, på ett vackert sätt.

återkomsten.

kommer hem på måndag. inget mer irland.

aimee, tvååringen, hittade in i mitt rum, in i min garderob, in i min väska där jag ahr mina smärtstillande för min axel. seriösa tabletter, kommer utspringande med dom i handen. jag va på utflykt hela dagen, kommer hem, aidan o karen berättar att dom vill att jag ska åka hem. förstår dom, verkligen, inte därför jag är leden...jag menar...jag kunde dödat deras barn! på riktigt. inte okej.

så jag kommer hem. eller...tillbaka till växjö...behöver hemma. vet inte var hemma är. inte i växjö.

fan.

nån som vill ge mig ett jobb och nånstans att bo ´tills jag tänker klart igen?


yours truely

sigrid

här får ni!

saker man kan ägna sig åt nar man får motorstopp, har en mobilkamera och inte särskilt bråttom.
(notera ordvitsen i 'when the mourning commes' (mourning, låter som morning, fiiint!))

http://www.youtube.com/watch?v=_8WsK1aG2BM

ensam hemma.

alla är någon annanstans...vet inte var...förstår inte alltid vad karen säger, men jag gör mitt bästa. vet iallafall att dom inte är tillbaka förns två. så jag har paus o tog ner min dator dit där internetuppkopplingen fungerar.

hur mycket får man göra sig hemma..har fötterna i soffan, det får man, dricker te, det får man också. ska baka paj sen...men ska vänta tills dom kommer hem. björnbärssmulpaj, det du pappa! om den ön ska byta namn nångång bir det till 'björnbärsön'.

får man uppfostra folks barn? hmm...det går en fin gräns där. så jäka brittiska är dom. äter chips, vindruvor o dricker saft hela tiden sen undrar mor o far varför dom inte äter...och så lever dom efter devisen att ett barna som inte gråter är ett bra barn. så så fort det blir missnöjda ljud får man som man vill. jag ska fan bli
mönster- mamma! typ som min mamma (stor kram skickas till henne!)

men nu ska jag nog gå tillbaka ut till mitt yrväder till häst...han e som dr jekyll and mr hyde...enligt karen, för han e lite bitsk när han e i boxen, (tänk fantango) fast ett extremt sweetheart alltid annars, när man gör saker...fast han gillar mig hela tiden nu...tog mig fem dagar...jag e fan bäst!

ha det bäst!

jag gillar er allihop!
och det finns ingenting ni kan göra åt det!!

(bilder kommer inom kort)

en ny start.

en ny start. ett nytt land. en ny blogg.

det ska nog bli bra det här.

sen jag kom hit i måndgags ahr jag hunnit bekanta mig med familj McAnerneys
(uttalas Mac and erneys. fast utan d)
 rida finaste hästen, _Tootsers, och blivit lektant nr 1 för zarah and amy. bästa barnen! zarah har tokigt långt illött hår är fyra år och fortfarande något reserverad, men amy är två år och kramas mycket!

jag bor i paradiset, på riktigt. det är såhär det ska va! tar kanske 15 min in till stan (där familjen äger största affären) och resten ser ut precis som man vill att det ska. gräna kullar med betande kor, en stor härlig hund på gården, en sjukt snygg paddock att rida i, eftrsom det bara föyser ca 2 veckor om året käns ridhus överskattat, för SÅ mycket regnar det inte. och ja...allt är alldeles underbart för uttrycka sig så klyshigt som möjligt :)


tänkte på en sak idag...åt melon runt lunch och fann mig själv funderandes på var jag va förra året vid den här tiden....är det verkligen melonsäsong redan? då va vi i san francisco...tänk va tiden går utan att man hinner med. fast man hinner väl med? jag ligger ju här på heltäckningsmattan och minns att jag hann hela vägen hit från där jag va sist och åt mogen melon. jisses. hängde du med? inte jag oxå.


tills videre my darlings! (liten ego-tripp att någon läser detta, men wtf)

och beträffande bloggnamnet står det -  I saw here from there - en twist av 2007-års bästa plattor, christin kjelvanders -I saw her fom here/I saw here from her

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0