tidsresa.

hittade min gamla mp3. som om tiden stått still. verkligen. fick min iPod i julklapp, eller födelsedagpresent, kommer inte riktigt ihåg, det året jag gick i ettan på gymnasiet, det vill säga att musiken som är i mp3n är från hösten -05 och såhär 4 år senare har det hänt oroväckande lite, sure det är bortfall, tillkomster och samma artister fast med nya album, men stammen är densamma.

vintern -05. vilken tid det var.
det var vintern vi kollade på idol, jag, kim, niclas, amanda, alice, benjamin, clara, robin, helena och anna, jon och unn gjorde varmt välkomna gästspel. det var väl den hösten vi va hemma hos alice (det kan ha vart våren) och diskuterade artificiel inteligens o räckte upp handen i tidernas mest episka diskussion genomförd på en fest av ett gäng 17åringar.

funderat på hösten mycket sen sist, som sagt, jag gillar den. snackade med syster för ett tag sen och hon berättade om en gång när vi gick från katedral sent en kväll, tror det var en torsdag i oktober, jag hade varit där och lekt ljustekniker så det bör ha vart hösten -06 och vi går hem och precis före allén, ni vet den som går från norrtull upp till biskopsgården, där stod vi och blickade ut över et mörkt, men upplyst växjö, och jag sa till lovisa:

-stå aldrig här själv en mörk kväll på hösten och lyssna på Broder Daniels 'cruel town' för då går du sönder.

det är ett råd jag vill e till alla. eller ett tipps kanske. jag behöver ta den tiden på hösten vare år. tiden att gå sönder, sen, när man blir hel igen, hittar jag oftast en bit til, som inte fanns tidigare. och när det blir vår igen, ni vet, det tror man ju aldrig, men våren när den kommer och jag tar på mig dom ljusa conversen (som va svarta från början men som bleknat med tiden) och går runt sjön o lyssnar på winnerbäcks solen i ögonen och min obligatoriska ceasars palace-period och bara skuttar runt till candy cane, sen kommer påsken, jag och luvan blir lika nostalgiska varje år och minns det episka året med jim o juanne, påsklovet han blev en man (!)

oj...nu blev det en massa nostalgi, på ett bra sätt. tycker om att skriva igen. inte gjort det sen jag gick i skolan. saknar det!


sökt till en massa skolor nu förresten, örebro och linköping, får se vad som händer.

funderade en lång stund på vad som skulle bli dagens låt, och med tanke på innlägget får det väl bli den här, så ta med datorn till katedral imornkväll och gå till norrtull, innvirad i en stor halsduk, mysig mössa och med händerna i fickorna.

http://www.youtube.com/watch?v=oHvW4ZmglXY


kärlek.

RSS 2.0